Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Adidas ZX 4000 Grey Two/Crystal White

#1

[Image: ZX_4000_Shoes_Grey_EE4835_010_hover_standard.jpg]


På toppen af “Orbit Grey/Dove Grey/Metal Grey” -farvebanen er der faktisk en glød-i-mørke farve, som får Adidas Herre overdelen af slangeskind til at skinne i en mørkegrøn nuance om natten. Det meget lysegrå læder-som dækker tåen, omringet midterpanel og bagkvarterindsats-skinner i en endnu mere lysende nuance af levende grøn.


De mørkere dele af grå ruskind forbliver uoplyste og tilføjer et element af farveblokering til skoen, når den bæres i mørket. At omdanne sig fra en slank, minimal sneaker til en, der helt sikkert vil stjæle alt rampelyset, er endnu et stærkt træk fra adidas, og en der står i gæld til brandets ZX -arv, da linjen ofte leverede sko, der kastede en overraskelse eller to, når slidt Tilgængelig Nu.


Bortset fra æstetik har Adidas ZX 4000 Grey Two/Crystal White en stor, hvidhvid sål, der er fyldt med stabiliserende torsion indeni og er kombineret med EVA -dæmpning. adidas branding på tungen og hælen sammen med en Torsion-mærket blonderlås afrunder dette unikke par.


På trods af de seneste Adidas Hvid modificerede iterationer vender den klassiske adidas ZX 4000 tilbage i et eksklusivt tema med glød i mørket til sit seneste tilbud i denne sæson. I sin originale tilstand flagrer modellen over et stilfuldt "Orbit Grey/Dove Grey" -tema på tværs af overdelen i læder og ruskind, mens det glødende element i højden er til stede i den uberørte del af basen. Endelig topper et matchende hvidt gummiværktøj i fuld længde designet.


https://www.aroundselect.com/
Reply
Users browsing this thread: 1 Guest(s)