Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Adidas Gazelle Crew Yellow/Cloud White

#1

[Image: Gazelle_Shoes_Yellow_FX5497_09_standard.jpg]


I løbet af de næste par årtier fortsatte Adidas med at opdatere sneakeren for bedre Adidas Sko ydeevne og stil og sikrede en permanent plads til den i sneaker hall of fame. For at hylde den legendariske version, der udkom i 1991, har denne den samme materialer, farver og proportioner som originalen sammen med det ikoniske tre-stribede design.


Adidas Gazelle -sneakers til Adidas Herre kvinder er det snit og den kvalitet, du forventer af det klassiske mærke, med lave såler, tre takkede striber i hver side, et trefoil -logo præget på den tandede tunge, syning over toeboxen og rundt om hælen, med et trefoil -logo bagtil og indbyggede svedtransporterende indlægssåler og en folie GAZELLE over den ene sidestribe. Ryd et mellemrum på din skoholder, for du har lige mødt din næste yndlingssneaker.


Gazelle er en sko, der startede i sportsverdenen, har været båret af en håndfuld indflydelsesrige aroundselect subkulturer og blev foretrukket af berømtheder som Oasis, Kate Moss og en ung Michael Jackson. Og hvis du var forvirret over, hvordan noget, der aldrig syntes at gå væk, kunne blive det nye at være begejstret for, er svaret indviklet. For virkelig at forstå, er vi nødt til at undersøge dets historie og arv, men det er aldrig let at kortlægge historien om specifikke Adidas -sko.


Skoens farve angav faktisk deres præstationsformål. Adidas Gazelle Crew Yellow/Cloud White blev lavet til træning med en kænguruoverdel, polstret ankel, svangstøtte, fodformet tunge og mikrogrebssål. Gazelle Red blev skabt med håndbold i tankerne og indeholdt en helt anden gennemsigtig, skridsikker ydersål.


https://www.aroundselect.com/
Reply
Users browsing this thread: 1 Guest(s)